Nieuws

Onze isolatietechnieken voor de isolatie tussen verwarmde en onverwarmde binnenhuisruimtes

Bij grotere gebouwen (zoals bijvoorbeeld een woonboerderij) waar grotere onverwarmde ruimtes zijn, is isolatie met PIR platen een perfecte buffer tussen zo’n onverwarmde ruimte en de verwarmde binnenruimtes. 

Lees verder.

Herstellen hagelschade aan lichtkoepels, maar ook aan een leien dak.

De verwoestende hagel van 23 juni 2016 heeft een spoor van vernieling getrokken door het zuiden van Brabant. We hebben heel veel lichtkoepels en lichtstraten vervangen. Daarnaast hebben we met het vakmanschap dat we in zinken daken al hadden, nu ook een leien koeverdak weer als nieuw gemaakt. 

Lees verder.

Een zinken vijverrand, uw vijver een eigentijdse uitstraling. Wij bekleden uw vijverrand met zink.

Zowel nieuwe vijvers als bestaande vijvers kunnen door ons voorzien worden van een moderne bekleding met zink. Uiteraard is het zinkwerk voor uw vijver helemaal maatwerk, we kunnen dat exact naar uw wensen uitvoeren. 

Lees verder.

EPDM is het ideale materiaal om uw vijver (zoals tuinvijver, koivijver of zwemvijver) van te maken.

EPDM is het ideale materiaal voor vijvers zoals tuinvijvers, grote waterpartijen, parkvijvers, kweekvijvers, industriële waterbekkens, blusvijvers, drinkwaterbassins. Wij kunnen uw vijver perfect plaatsen, we hebben grote ervaring in het verwerken van EPDM. 

Lees verder.

Firestone ISOGARD, de ideale dekplaat voor platte daken die vaker belopen worden.

ISOGARD is een polyisocyanuraat paneel van 12,7 mm dik dat als dekplaat gebruikt wordt op het platte dak, bovenop de bestaande isolatie. De dekplaat verdeelt de belasting en beschermt de onderliggende isolatieplaten. 

Lees verder.

Snelle afdichting van kleine lekkages in het platte dak met de Dakpleister.

Er is nu een nieuwe methode beschikbaar waarmee lekkages in platte daken snel verholpen kunnen worden: de Dakpleister. De Dakpleister is een sterk klevende en robuuste folie die direct vanuit de verpakking op het dak geplakt kan worden. Reparatie is binnen enkele minuten gebeurd. 

Lees verder.

RenoTopHR de ideale isolatie voor renovatie van uw dak, aanpassing dakrand niet nodig!

Bij renovatiedaken voor het platte dak zijn de bestaande dakranden vaak een belemmering om het dak met isolatiewaarde van Rc 3,5 of hoger na te isoleren. Met RenoTopHR kunnen hoge isolatiewaarden worden bereikt zonder aanpassingen aan de waterkerende detaillering. 

Lees verder.

Wij blijven onze dienstverlening uitbreiden en hebben daarom sinds kort ook het realiseren van een vegetatiedak in ons programma opgenomen. Een vegetatiedak (vaak ook groendak genoemd) is mooi. En heeft ook veel voordelen: het verlengt de levensduur van het dak, is extra isolerend en draagt bij aan een betere leefomgeving. Voor het realiseren van een vegetatiedak gebruiken wij het Flordepot Sedum groendaksysteem.

Lees verder.

Zonnepanelen passen prima op een plat dak. Maar laat dat dak wel eerst inspecteren!

De installatie van zonnepanelen neemt tegenwoordig een grote vlucht. Ook op een plat dak kunt u perfect zonnepanelen plaatsen. Maar het is wel heel verstandig om eerst, voordat de panelen dus geplaatst worden, het plat dak te laten inspecteren. Inspectie en eventuele reparatie voor de installatie kan veel onheil voorkomen. 

Lees verder.