Firestone ISOGARD, de ideale dekplaat voor platte daken die vaker belopen worden.

Als uw platte dak regelmatig belopen wordt, bestaat er een grote kans dat isolatie met minerale wol samengedrukt wordt (waardoor de isolatie vermindert) of dat de cachering van PUR- of PIR-isolatieschuim loskomt. In dat geval is de ISOGARD dekplaat ideaal.

ISOGARD is een polyisocyanuraat paneel van 12,7 mm dik dat als dekplaat gebruikt wordt op het platte dak, bovenop de bestaande isolatie. De dekplaat verdeelt de belasting en beschermt de onderliggende isolatieplaten. Het aanbrengen van ISOGARD dekplaten bovenop de bestaande isolatieplaten verlengt dus de levensduur van het dakbedekkingssysteem.

ISOGARD kan eenvoudig versneden worden rondom dakdetails zoals afvoeren en dakdoorvoeren. Daardoor kunt u rekenen op kortere plaatsingstijden en dus lagere installatiekosten.
ISOGARD dekplaten hebben de grootste thermische weerstand van alle beschikbare 12 mm dekplaten en zijn uitstekend bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Als u meer informatie wilt over de ISOGARD dekplaten, stuur ons dan een mailtje, we maken dan zo snel mogelijk een afspraak.