Het platte dak bij uw nieuwbouw woning.

"Ik werk graag aan nieuwe woningen. Natuurlijk omdat het geweldig is om een nieuw thuis voor mensen te helpen realiseren, maar zeker ook omdat je bij nieuwbouw zo goed kunt adviseren over nieuwe technieken. Energiebesparende isolatie, onderhoudsarme daksystemen, creatief zinkwerk. Er is zo veel dat ons vak uitdagend maakt. En zo veel waarmee je je toegevoegde waarde waar kunt maken. Daag me maar uit!"
Bij de realisering van uw nieuwbouw huis zijn wij uw perfecte partner voor het maken van het platte dak en voor het uitvoeren van het zinkwerk (en natuurlijk koperwerk). Onze sterke kant is dat we niet alleen goed zijn in het perfect uitvoeren van een karwei, maar dat we van tevoren creatief meedenken over de beste oplossing. Vanuit onze ervaring kunnen wij u prima adviseren welke systemen en materialen toegepast kunnen worden.

Daarom steken we om te beginnen veel tijd in de voorbereiding. We praten uitgebreid met onze klanten zodat we precies weten wat ze willen. Uiteraard is het plan van de architect maatgevend, maar binnen die kaders kunnen wij dankzij ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring veel extra’s toevoegen.

Bij de daksystemen maken we uitsluitend gebruik van EPDM of bitumineuze producten met een KOMO certificaat. Alle gebruikte materialen voldoen aan de laatste normen en regelgeving conform NEN normering en Nederlands Bouwbesluit.

Voor het zinkwerk gebruiken we uitsluitend gewalst Nederlands TitaanZink (NTZ). Zink, en ook koper, kan bijna 100% gerecycled worden en is daardoor een uiterst duurzaam materiaal.Ook tijdens de werkzaamheden zorgen we voor een voortdurende en open communicatie, steeds is er overleg over de toe te passen materialen, over de voorgang. Wij houden er van om u werkelijk dicht bij het bouwproces te betrekken.
En als u tijdens het bouwproces op de een of andere manier mee wilt helpen (en zo een stukje van de kosten wilt drukken) dan kan dat prima. We doen dat regelmatig en hebben er goede ervaringen mee. Vanzelfsprekend maken we goede afspraken, in onderling overleg komen we daar altijd uit.

Als onze manier van werken bij nieuwbouw u aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.