Renovatie van het platte dak van uw huis of bedrijfsgebouw.

"Een oud, afgeleefd dak een tweede leven geven, is mooi werk. Ik werk graag aan oude daken omdat je steeds een nieuwe uitdaging tegen komt en geen een dak hetzelfde is. Steeds moet je weer terugvallen op je degelijke vakmanschap om een creatieve oplossing te zoeken. Ouderwets vakmanschap gecombineerd met de modernste materialen. Dat is het mooie van mijn vak."
Een plat dak wat al jaren geleden gedekt is en waar weinig onderhoud aan gepleegd is, is er niet altijd meer zo goed aan toe. En dus moet het gerenoveerd worden. Als de onderliggende draagconstructie nog goed is, kan dat ook prima.

Bij renovatie kunt u kiezen voor betere dakbedekkingHet voordeel is dat u tegenwoordig bij dakbedekking meer (en betere) keuzes hebt. Allereerst is er de vertrouwde bitumineuze dakbedekking, maar tegenwoordig met sterk verbeterde eigenschappen en een langere levensduur.
Daarnaast worden steeds meer platte daken gedekt met EPDM, een moderne dakbedekking uit één stuk met perfecte eigenschappen en een zeer lange levensduur van meer dan 40 jaar.
Wij adviseren u graag over de juiste keuze in uw specifieke situatie.Ook de isolatie moet bij renovatie bekeken wordenOok de isolatie moet goed bekeken worden. Als er geen oude isolatie aanwezig is, is de keuze niet moeilijk: goede, moderne isolatie betaalt zichzelf binnen een paar jaren terug en zorgt voor een belangrijke verbetering van het comfort.
Maar ook als er wel isolatie aanwezig is, is het goed om dat kritisch te bekijken. De moderne isolatie heeft een veel beter rendement als de ‘oude’ isolatie, zodat ook daar de investeringen binnen een paar jaren terugverdient zijn. Meer informatie over onze mogelijkheden met isolatie…

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor renovatie van uw dak. Mail ons en we maken op korte termijn een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.