Inspectie en onderhoud van het platte dak van uw huis of bedrijfsgebouw. Want een perfect dak geeft immers een veilig gevoel.

"Ik ben iemand die alles graag op orde heeft. Zorgvuldig werken, alles netjes afwerken en opruimen. Daarom heb ik het altijd moeilijk mee als een dak verwaarloosd wordt, als niemand er meer naar omkijkt. Een dak, waar je als dakdekker je best op gedaan hebt, verdient het om regelmatig schoongemaakt te worden. Om geïnspecteerd te worden zodat je zeker weet dat er geen gekke dingen gaan gebeuren. Ik ben het liefst de baas van het dak."
Voor het dekken van een plat dak gebruiken we de allerbeste materialen en passen we de beste technieken toe. Zodat u verzekerd bent van een lange levensduur. Maar tegelijkertijd moet u zich natuurlijk ook realiseren dat een dak veel te verduren heeft. En een kleine beschadiging kan al leiden tot een vervelende lekkage. Blad van bomen om uw huis kunnen de goten en de waterafvoeren verstoppen, ook weer met lekkage als gevolg.
Daarnaast is het goed om uw dak regelmatig schoon te laten maken en tegelijk te laten inspecteren.

Een vakkundige inspectie van het dak is belangrijkAls uw dak langere tijd niet onderhouden is, dan is een vakkundige inspectie beslist aan te raden.
  • Bij een inspectie van het plat dak brengen we het hele dak in kaart, bekijken alle zwakke plekken, controleren op eventuele lekkages, losse naden en beschadigingen.
  • Maar ook voor de koop van een huis is een inspectie van het dak eigenlijk noodzakelijk. We maken bij een inspectie een rapport op over de staat van het dak en van de te verwachten kosten op korte en middellange termijn.
  • Om een veilige werking van de valbeveiligingen op uw dak te garanderen is het noodzakelijk (en ook verplicht) dat die jaarlijks door een gecertificeerd inspecteur gekeurd wordt.
Wij kunnen al deze inspecties prima voor u uitvoeren. Meer over onze mogelijkheden van dakinspectie…

  • Een jaarlijks onderhoud van uw platte dak geeft zekerheid. En voorkomt kosten.
  • Bij het jaarlijkse onderhoud van uw dak (waarbij we natuurlijk meteen het dak inspecteren) hebt u de zekerheid dat uw dak in topconditie blijft. Door jaarlijks een klein bedrag aan onderhoud uit te geven, voorkomt u grote schade en daardoor hoge kosten.
  • Niet alleen voor de huiseigenaar, maar ook voor de huurder. Want de huurder is verantwoordelijk voor de hemelwaterafvoer (dus de goten).
  • De prijs van een onderhoudsabonnement is bij ons maatwerk, helemaal toegesneden op uw dak. Daardoor betaalt u nooit te veel.
We maken graag een offerte voor u voor een onderhoudsabonnement. Meer over onze mogelijkheden voor het jaarlijks onderhoud van uw platte dak…

Jaarlijks reinigen van uw goten.
Ook als u alleen uw goten wilt laten reinigen (wat natuurlijk ook bij schuine daken moet), bent u bij ons aan het goede adres. U kunt jaarlijks uw goten door ons laten reinigen. Meer info…