Ook voor koperwerk bent u bij ons aan het goede adres. Zoals voor een koperen dak voor uw huis of bedrijfsgebouw, een regengoot of dakgoot uit koper.

"Gelukkig wordt er de laatste tijd weer meer koperwerk in gebouwen toegepast. Ik word er altijd weer blij van als er koperwerk in een project zit. Niet alleen omdat dat dan een mooie opdracht is, maar vooral ook omdat koperwerk een gebouw een hele voorname uitstraling geeft. Als vakman vind ik het heerlijk om zo mijn steentje bij te dragen aan een mooi gebouw."
Koperwerk kan perfect toegepast worden in gebouwen met een beetje nostalgische uitstraling. Koper is een levend materiaal, vooral door de natuurlijke variatie van het materiaal en door de variaties in het patina. En koper heeft als voordeel dat prima vervormbaar is, weersbestendig en onbrandbaar.

Speciale uitvoeringen en lastige situaties vinden we heerlijke uitdaging. In overleg met u proberen we tot een combinatie te komen van mooi, praktisch en duurzaam. Van een 'lastig' dak met hoeken en dakkapellen tot decoratieve hemelwaterafvoeren. Die hemelwaterafvoeren (of gewoon regenpijpen) zijn er in verschillende vormen en maten, van rond tot vierkant en in diverse diameters. De maat van de hemelwaterafvoer is afhankelijk van de lengte van de goot en de oppervlakte van uw dak. We maken dat perfect passend voor uw situatie.
Mail ons en we nemen snel contact met u op om alle details door te nemen.

Kwaliteit in koperwerk
De materialen die wij gebruiken zijn kwalitatief hoogwaardig en staan daarom garant voor jarenlange garantie. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij werken veel voor particulieren en bedrijven, maar ook voor woningbouwcorporaties en woningbouwbeheerders. We houden ons bezig met nieuwbouw, renovatie en onderhoud van zowel kleinschalige als middelgrote projecten. Werk op (grote) hoogte gaan wij vanzelfsprekend niet uit de weg.

Koperwerk is als investering niet echt goedkoop, maar koperwerk heeft wel een hele lange levensduur waardoor de investering zichzelf prima terugverdient. En met koperwerk kunt u vormen realiseren die met andere materialen (behalve natuurlijk zink) niet zo gemakkelijk kunt bereiken. Daarnaast profiteert u natuurlijk al die jaren ook van de uitstraling van koper. Koper vormt dankzij hergebruik bovendien één van de meest ecologisch verantwoorde grondstoffen.

Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Het werkgebied bestaat voornamelijk uit de regio Oost-Brabant (geconcentreerd rond Deurne, Asten en Someren), maar ook daarbuiten zijn wij regelmatig actief. Voor een vakkundig advies kunt u ten alle tijden bij ons terecht! Mail ons voor advies over koperwerk en we nemen snel contact met u op.