Vraag bij ons offerte aan, het advies is inbegrepen. En goed advies over uw platte dak of over zinkwerk en koperwerk kan u veel kosten besparen.

"Het lijkt zo simpel. Gewoon een dak van 48 m² maken, recht op-en-neer met een standaard materiaal. Maar bij inspectie vooraf (ik stoot geen twee keer mijn hoofd) blijkt het toch wat ingewikkelder te zijn. En als ik voorreken dat ander materiaal op termijn voordeliger uitvalt en betere eigenschappen heeft, blijkt toch dat vakkundig advies veel oplevert en dat een prijs alleen niet zoveel zegt."
Onze ervaring maakt ons tot de ideale adviseur.
We hebben de stelregel dat we onze kennis en ervaring zo veel mogelijk met onze klanten moeten delen. Natuurlijk omdat we van ons vak houden, maar vooral ook omdat we dagelijks zien hoeveel er bespaard kan worden als meteen vanaf het begin de juiste keuzes gemaakt worden. We proberen daarom altijd om in een zo vroeg mogelijk stadium met onze (potentiële) klanten alles op een rij te zetten. De werkzaamheden, maar ook de materialen en de toepassing van nieuwe technieken. Zodat we zeker weten dat er optimale keuzes gemaakt worden.

Wij maken graag een offerte voor u, nodig ons uit voor een gesprek.
Een offerte voor de nieuwbouw of renovatie van uw dak (of het uitvoeren van zinkwerk en koperwerk) vraagt om een goede voorbereiding. Wij vinden het dan ook altijd noodzakelijk om goed met u te overleggen wat u precies wilt. Waardoor we u praktische suggesties aan de hand kunnen doen. Zodat uw plannen zo slim mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Perfecte kwaliteit tegen scherpe kosten.

Bel of mail ons, we maken dan op korte termijn een afspraak voor een gesprek.