Het jaarlijks schoonmaken van de goten van uw dak voorkomt veel ongemak.

"Bij een lekkende goot zit het probleem vaak niet in de goot, maar in de verstopping door bladeren. Daarom adviseer ik mijn klanten om zeker een keer in het jaar de goot goed schoon te maken. En ik kom dat uiteraard graag voor u doen. Ik sta dagelijks op de ladder, dus ik heb geen probleem met hoogte."
De goten van uw platte dak, maar ook van uw schuine dak, kunnen in de loop van het jaar verstop worden door bladeren en ander ongerechtigheden. Vooral in de herfst, als de blaadjes vallen, kan het snel gaan. Daarom is het zeker verstandig om minimaal een keer in het jaar uw goten schoon te maken.

Niet alleen voor huiseigenaren, ook voor huurders.
Natuurlijk zorgt een goede huiseigenaar er voor dat de goten schoon blijven, maar ook de huurder is verplicht om te zorgen voor een goede waterafvoer. Met andere woorden, ook hij of zij moet zorgen dat de goten schoon blijven.

Wij maken graag jaarlijks de goten voor u schoon
Voor ons is klimmen en op hoogte werken dagelijkse kost. Maar, we kunnen ons zo indenken dat u er bepaald tegenop ziet om uw goten schoon te maken. Daarom kunt u bij ons een abonnement afsluiten, zodat we jaarlijks uw goten schoon komen maken. We houden zelf het weer in de gaten en zodra de blaadjes van de bomen zijn, komen we bij u langs. Zodat u voor de winter zeker weet dat uw goten al het regenwater probleemloos kan verwerken.
De kosten die we voor het reinigen van de goten in rekening brengen zijn uiteraard afhankelijk van de lengte van de goot en van de bereikbaarheid. We maken graag een maatwerk offerte voor u.

Voor een vrijblijvende afspraak of informatie, mail ons.