Jaarlijkse inspectie en onderhoud van uw dak met een onderhoudsabonnement voor de huiseigenaar. Maar ook voor de huurder.

"Laat in de herfst, als de blaadjes gevallen zijn, liggen niet allen de straten en de tuinen vol met blad, maar hoogstwaarschijnlijk ook uw dakgoot. Ik vind dat altijd de beste tijd van het jaar om het dak en de goten te komen reinigen. Je kunt dan zorgen dat alles er weer netjes bij ligt en je weet zeker dat het dak voor de winterperiode in topconditie is. En als je daarna een lekkere warme kop koffie krijgt, is mijn dag weer helemaal goed."
Bij het jaarlijks onderhoud kunnen kleine reparaties uitgevoerd worden.Bij het jaarlijkse onderhoud van uw dak (waarbij we natuurlijk meteen het dak inspecteren) hebt u de zekerheid dat uw dak in topconditie blijft. Door jaarlijks een klein bedrag aan onderhoud uit te geven, voorkomt u grote schade en daardoor hoge kosten. Het periodiek reinigen van uw daken voorkomt immers dat de dakbedekking wordt aangetast door vuil, dat de hemelwaterafvoeren verstopt raken waardoor lekkages ontstaan omdat het water bij regenval niet snel genoeg wordt afgevoerd.
De volgende werkzaamheden maken onderdeel uit van het dak onderhoudsabonnement: 

  • Reiniging van uw dak, het dak wordt ontdaan van normale vervuiling;
  • Reinigen van de goten, de goten worden zuiver gemaakt zodat het regenwater weer ongehinderd afgevoerd kan worden;
  • Controle van het dakoppervlak op beschadigingen;
  • Onderzoek van alle belangrijke onderdelen, zoals randaansluitingen, expansievoegen, afvoeren, etc.;
  • Doorvoeren, ontluchtingen en afvoeren waar nodig voorzien van een elastische kit;
  • Uitvoeren van kleine reparaties, herstellen van kleine gebreken die direct kunnen leiden tot lekkages. Bij eventuele grotere gebreken overleggen we altijd eerst met u.

Ook de huurder is verantwoordelijk voor de afvoeren.Niet alleen voor de huiseigenaar, maar ook voor de huurder.
Als huiseigenaar bent u uiteraard verantwoordelijk voor uw eigen dak. Maar als u het huis huurt ligt de zaak wat genuanceerder. De verhuurder is verantwoordelijk voor het dak, de huurder daarentegen is verantwoordelijk voor de waterhuishouding zoals het schoonhouden van de afvoeren en de goten.

Ook als u alleen uw goten wilt laten reinigen (wat natuurlijk ook bij schuine daken moet), bent u bij ons aan het goede adres. U kunt jaarlijks uw goten door ons laten reinigen. Meer info…

Onderhoudsabonnement is maatwerk.
De prijs van een onderhoudsabonnement is bij ons maatwerk en o.a. afhankelijk van zaken als bereikbaarheid, aantal dakvlakken, type dakbedekking, afwerking, etc.
Graag maken we voor u een aanbieding op maat. Voor een vrijblijvende afspraak of informatie, mail ons.