Bij ons kunt u ook terecht voor speciaal zinkwerk. Zoals een zinken dak voor uw huis of bedrijfsgebouw, een zinken regengoot of zinken dakgoot.

"Zink is een mooi materiaal om mee te werken. Je kunt er prachtig strakke vormen mee maken en het geeft een gebouw een heel actuele uitstraling. Daarom wordt het in steeds meer moderne gebouwen toegepast. Maar ook voor meer traditionele huizen en andere gebouwen kan ik met zink mijn vakmanschap laten zien."
Zinkwerk is bij uitstek geschikt om toegepast te worden in hedendaagse gebouwen met een strakke uitstraling. Door de aard van het materiaal heeft het een voorname uitstraling terwijl het toch niet uniform, mechanisch of doods aandoet. Door de natuurlijke variatie van het materiaal (en door de variaties in het patina) is het een materiaal met een natuurlijke levendigheid.

Speciale uitvoeringen en lastige situaties vinden we heerlijke uitdaging. In overleg met u proberen we tot een combinatie te komen van mooi, praktisch en duurzaam. Van een 'lastig' dak met hoeken en dakkapellen tot decoratieve hemelwaterafvoeren.
Werk op (grote) hoogte gaan wij vanzelfsprekend niet uit de weg. Mail ons en we nemen snel contact met u op om alle details door te nemen.

Kwaliteit in zinkwerk
De materialen die wij gebruiken zijn kwalitatief hoogwaardig en staan daarom garant voor jarenlange garantie. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij werken veel voor particulieren en bedrijven, maar ook voor woningbouwcorporaties en woningbouwbeheerders. We houden ons bezig met nieuwbouw, renovatie en onderhoud van zowel kleinschalige als middelgrote projecten.Zinkwerk is als investering niet echt goedkoop, maar zinkwerk heeft wel een hele lange levensduur waardoor de investering zichzelf prima terugverdient. En met zinkwerk kunt u vormen realiseren die met andere materialen (behalve natuurlijk koper) niet zo gemakkelijk kunt bereiken. De mooiste dakvormen kunnen met zink gecreëerd worden. Daarbij onderscheidt zink zich zonder meer qua duurzaamheid. Bovendien profiteert u natuurlijk jarenlang ook van de uitstraling van zink.

Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Het werkgebied bestaat voornamelijk uit de regio Oost-Brabant (geconcentreerd rond Deurne, Asten en Someren), maar ook daarbuiten zijn wij regelmatig actief. Voor een vakkundig advies kunt u ten alle tijden bij ons terecht! Mail ons voor advies over zinkwerk en we nemen snel contact met u op.