"Ik kies altijd voor een persoonlijke benadering. Ik wil ieder dak, voordat ik een offerte uitbreng, eerst gezien hebben. Zodat ik precies weet wat ik tegen kom. En ook om in dat stadium nog suggesties te kunnen doen, hoe het beter kan. Vaak komen we zo tot betere oplossingen, een beter dak en een prijs die meevalt. Kijk, dat zijn de mooie momenten in ons vak."
Voor de meeste mensen is het bouwen of verbouwen van een huis of het neerzetten van een bedrijfspand iets wat ze een enkele of hooguit een paar keer in hun leven doen. En zelfs het renoveren van een plat dak, doe je maar een paar keer in je leven. Het is dan ook prettig als ze te maken krijgen met een dakdekker die kiest voor een persoonlijke benadering.

Wij werken veel voor particuliere opdrachtgevers en de klein-zakelijke markt en we weten uit ervaring dat eigenlijk iedereen het zeer op prijs stelt als wij onze kennis en expertise gebruiken om advies te geven. Advies over de uitvoering, over de materialen, over technieken en over de afwerking.

Stappenplan bij het dakdekken van uw plat dak of het maken van zinkwerk en koperwerk.
Wij werken met een duidelijk stappenplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  1. Een inventaris van de wensen. Wij beginnen altijd met een goed en uitgebreid gesprek. Wij willen er zeker van zijn dat heel helder is wat u voor ogen staat. Daarnaast hebben wij soms suggesties om tot een beter eindresultaat te komen. Pas als alle mogelijkheden de revue gepasseerd zijn, gaan we over tot de volgende stap.
  2. De offerte. Op basis van de uitgewerkte plannen kunnen we een nauwkeurige offerte maken. Als er verschillende uitvoeringsvarianten zijn, krijgt u daar alternatieve prijzen voor.
  3. Als u akkoord bent met de offerte wordt een nauwkeurige planning gemaakt en worden de materialen besteld, zodat een soepel werkproces verzekerd is.
  4. De uitvoering. Zeker bij een verbouwing proberen we de overlast tot een minimum te beperken. Dankzij de goede voorbereiding kunnen we efficiënt werken, zodat u zo spoedig mogelijk kunt genieten van uw nieuwe of vernieuwde huis.

Als onze werkwijze u aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.