Kwaliteit dakwerken

"Vakmanschap is uw beste garantie voor de kwaliteit van de dakbedekking van uw plat dak en van uw zinkwerk. Bij een nieuw dak, maar ook bij dakreparatie en dakrenovatie."
Dakbedekking op een plat dak aanbrengen of zinkwerk en koperwerk maken is dankbaar werk. Vakkundig aangebrachte afwerking van een gebouw waardoor het er ineens heel anders uit ziet. Verwerkt met veel liefde voor het vak. Daarbij zijn we voortdurend bezig om onze kennis van daktechnieken en materialen up-to-date te houden. Zodat we u de beste kwaliteit kunnen bieden. Omdat we veel voor de particuliere markt en de klein-zakelijke markt werken, hebben we gelukkig ook klanten die perfect vakwerk op prijs kunnen stellen.

Uiteraard voldoen we aan alle kwaliteitseisen, zoals VCA en certificaten voor valbeveiliging.

We hebben veel kennis van materialen.
Naast vakmanschap is natuurlijk het materiaal dat verwerkt wordt van invloed op de uiteindelijke kwaliteit. We hebben door onze ervaring veel kennis opgebouwd over materialen, hun verwerkbaarheid (ook in kostenopzicht belangrijk) en hun duurzaamheid. We rekenen u graag voor dat betere materialen, die in eerste instantie misschien iets duurder lijken te zijn, uiteindelijk meer voldoening geven en uiteindelijk nauwelijks duurder blijken te zijn. Goedkoop is maar al te vaak duurkoop!

Als u ook voor kwaliteit kiest, mail ons dan, we maken graag een afspraak voor een verhelderend gesprek.