Wij blijven onze dienstverlening uitbreiden en hebben daarom sinds kort ook het realiseren van een vegetatiedak in ons programma opgenomen. Een vegetatiedak (vaak ook groendak genoemd) is mooi. En heeft ook veel voordelen: het verlengt de levensduur van het dak, is extra isolerend en draagt bij aan een betere leefomgeving.


Voor het realiseren van een vegetatiedak gebruiken wij het Flordepot Sedum groendaksysteem. Flordepot is toepasbaar op vlakke en hellende daken, van fabriekshal tot vogelhuisje. En dankzij zijn lichte gewicht van slechts 55 kg/m² is het systeem uitermate geschikt voor bijna alle platte daken, garages, carports en tuinhuisjes.

Ook voor hellende daken tot 20°
Het plaatsen van de Flordepot extensieve begroeiing verloopt bij daken met een helling tot 20º op dezelfde manier als bij platte daken. Beveiliging tegen verschuiven is niet nodig.
Vooral met de voorgecultiveerde Flordepot vegetatiematten kunt u uw schuine dak makkelijk van groen voorzien. Deze matten zijn al begroeid en bloeien, al naar gelang het jaargetijde, op het moment dat ze worden geleverd.

Voor meer informatie over vegetatiedaken en de voordelen daarvan, zie de pagina Vegetatiedaken.