Renovatie en reparatie van het platte dak van uw huis of bedrijfsgebouw.

"Het werken als dakdekker is beslist afwisselend! Zo werk je aan een nieuw dak, de week daarop ben je een oud, afgeleefd dak een tweede jeugd aan het geven. Ik vind dat prachtig werk. Bij de eerste inspectie zie je een dak dat bemost is, met losliggende banen, scheuren en wat al niet meer. Maar als dan zo’n dak eens goed onderhanden hebt genomen, ziet het er weer perfect en strak uit. Kijk, zo kun je mensen blij maken."
Soms is er nauwelijks of geen isolatie aanwezig. In dat geval is de keuze niet moeilijk: goede, moderne isolatie betaalt zichzelf binnen een paar jaren terug en zorgt voor een belangrijke verbetering van het comfort.
Maar ook als er wel isolatie aanwezig is, is het goed om dat kritisch te bekijken. De moderne isolatie heeft een veel beter rendement als de ‘oude’ isolatie, zodat ook daar de investeringen binnen een paar jaren terugverdient zijn. Meer informatie over onze mogelijkheden met isolatie…Ook bij de dakbedekking zelf hebt u tegenwoordig meer (en betere) keuzes. Allereerst is er de vertrouwde bitumineuze dakbedekking, maar tegenwoordig met sterk verbeterde eigenschappen en een langere levensduur.
Daarnaast worden steeds meer platte daken gedekt met EPDM, een moderne dakbedekking uit één stuk met perfecte eigenschappen en een zeer lange levensduur van meer dan 40 jaar.
Wij adviseren u graag over de juiste keuze in uw specifieke situatie.Maar welke keuze u uiteindelijk ook maakt, u kunt er verzekerd van zijn dat wij alle renovatiewerkzaakheden perfect uitvoeren zodat uw dak er weer als nieuw bij ligt. Het enige verschil is dat, door de toepassing van moderne materialen, uw dak langer meegaat en uw woongenot sterk is verbeterd.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor renovatie van uw dak. Mail ons en we maken op korte termijn een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.