Preventief onderhoud van de dakbedekking van het platte dak van uw huis of bedrijfspand zorgt voor een veilig gevoel.

"Ik ben nogal zorgzaam van aard. Het werk dat ik maak moet tot in de puntjes verzorgd zijn en ook daarna hou ik nog graag een oogje in het zeil. Vandaar ook dat ik onderhoud aan het dak zo belangrijk vind. Je weet dan zeker dat datgene wat je met zoveel inzet gemaakt hebt, er ook goed bij blijft liggen."
Preventief onderhoud zorgt voor een blijvend goed plat dak.Natuurlijk passen we prima materialen toe om uw dak te maken. En dankzij ons vakmanschap komt het dak er onberispelijk bij te liggen. Maar dat betekent niet dat uw dak geen onderhoud nodig heeft. Het is heel verstandig om uw dak jaarlijks door ons te laten inspecteren. Zo kunnen we bekijken of er toch geen beschadigingen zijn opgetreden. En kunnen daarmee grotere onkosten voorkomen.
Meer info over het onderhoud van uw dak vindt u op de pagina’s over onderhoud.
Jaarlijks onderhoud van uw dak voorkomt veel ellende.Jaarlijks onderhoud dak
Bij het jaarlijkse onderhoud van uw dak (waarbij we natuurlijk meteen het dak inspecteren) hebt u de zekerheid dat uw dak in topconditie blijft. Door jaarlijks een klein bedrag aan onderhoud uit te geven, voorkomt u grote schade en daardoor hoge kosten.
Het periodiek reinigen van uw daken voorkomt immers dat de dakbedekking wordt aangetast door vuil, dat de hemelwaterafvoeren verstopt raken waardoor lekkages ontstaan omdat het water bij regenval niet snel genoeg wordt afgevoerd.


We maken ook jaarlijks uw goten schoon.
Op een ladder klimmen om de goten schoon te maken, is niet ieders favoriete hobby. En dus wordt het uitgesteld. En als dan de goot overstroomt (met alle lekkages van dien) is het kwaad geschied.
Wij lossen dat graag en tegen een heel redelijke vergoeding voor u op. Jaarlijks, net voor het begin van de winter, komen we bij u langs en maken alle goten weer schoon.
Meer info over de jaarlijkse inspectie, waarbij we ook de goten schoon maken…