Anton van Dijk, de dakspecialist voor uw plat dak. En vakbekwaam zinkwerker. Voor particuliere klanten en kleine tot middelgrote bedrijven.

"Ik heb wel eens het gevoel dat ik misschien op het dak geboren ben. Al mijn hele werkzame leven ben ik bezig op het dak. Met de nieuwbouw, onderhoud en renovatie van platte daken. En met zinkwerk en koperwerk. Ik hou er van om de ontwikkelingen in mijn vak goed te volgen omdat ik er van overtuigd ben dat ik alleen dan, mijn klanten het allerbeste kan bieden. Als u dus een rasechte vakman zoek, bent u bij mij aan het goede adres."
Zeker voor de particuliere en klein-zakelijke markt is het een voordeel als je een bedrijf met een beperkte omvang bent. Je hebt dan geen last van stevige overheadkosten die de uurprijs maar nodeloos hoog maken. Daardoor kan een mooie, scherpe prijs gegeven worden, terwijl er toch prima vakwerk geleverd wordt.

We hebben ons helemaal gespecialiseerd op platte dakenWe hebben ons helemaal gespecialiseerd op platte daken en op zinkwerk. Door die specialisatie kunnen we een hoge kwaliteit leveren en de klanten prima adviseren over de juiste uitvoering.
Natuurlijk houden we de ontwikkelingen in het vakgebied voortdurend in de gaten, zodat we er snel bij zijn om nieuwe materialen en verwerkingsmethoden toe te passen. Ook zorgen we voor een regelmatige bijscholing, zowel op het gebied van de daktechniek als op veiligheidsgebied.Ook voor grotere klussen kunt u prima bij ons terechtVoor grotere klussen, waarbij het handig is als je met meerdere mensen werkt, werken we samen met geselecteerde collega dakdekkers waarvan we uit ervaring weten dat ze volgens onze kwaliteitsnormen werken. Op die manier kunnen we op een heel flexibele manier praktisch elke klus goed verwerken. En uiteraard blijft de regie altijd in onze (vertrouwde ) handen.

Het werkgebied is Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg met o.a. Deurne, Asten, Someren, Helmond, Meijel en Venray. Maar regelmatig maken we ook mooie klussen in de rest van het land.

We kiezen altijd voor een persoonlijke benadering en werken volgens een duidelijk stappenplan. Meer over onze werkwijze…

Onze kwaliteit is gebaseerd op het vakmanschap, maar ook op onze regelmatige bijscholing. Dankzij verschillende certificaten is onze kwaliteit objectief vastgelegd. Meer over onze kwaliteit…