Renovatie groot plat dak met EPDM dakbedekking

In de winter constateerde de eigenaren lekkages in het platte dak van een woonhuis in Liessel. Omdat er toen voor gekozen is te renoveren met EPDM (geen kans op lekkages), hebben we de lekkages provisorisch gedicht. EPDM kun je immers niet in de winter verwerken, de minimum verwerkingstemperatuur (voor het verlijmen) is 5°C en liefst wat hoger.
In het voorjaar hebben we de oude dakbedekking van de 3 dakvlakken verwijderd, het dak geïsoleerd met 5 cm PIR en daaroverheen een duurzame, sterke EPDM dakbedekking aangebracht. De daktrim is zwart gemoffeld. Het grote dak (70 m² totaal) kan weer tientallen jaren mee! 

Renovatie van het platte dak: EPDM dakbedekking over PIR isolatie Het dak in de winter met diverse lekkages. Het oude dak, duidelijk aan vervanging toe. Als isolatie is 5 cm PIR gebruikt. De EPDM dakbedekking over de PIR isolatie. Het aanbrengen van de EPDM dakbedekking. Renovatie van het platte dak: EPDM dakbedekking over PIR isolatie Oog voor details: de verdiepte hemelwaterafvoer. Oog voor details: de verschillende dakdoorvoeren, netjes afgewerkt. De daktrimmen zijn zwart gemoffeld.