Renovatie hemelwaterafvoer (goten en regenpijpen) monumentaal pand

Bij een monumentaal woonhuis was de hemelwaterafvoer (goten en regenpijpen) aan vervanging toe. Uitgangspunt was dat de nostalgische uitstraling behouden moest blijven. Bij inspectie bleek tevens dat de beugels van de goten onder het dakbeschot bevestigd waren én nog in goede staat waren. Dus is besloten om die te laten zitten.
We hebben daarop het profiel van de nieuwe goten aangepast aan de bestaande beugels. Een kwestie van creatief meedenken met de klant!

Het hele pand is voorzien van nieuwe goten en nieuwe regenpijpen. Omdat het een huis is met verschillende dakhoogtes was het een mooie uitdaging om het geheel vakkundig en esthetisch verantwoord op te lossen. Een mooi karwei om ons vakmanschap te bewijzen! 

Het monumentale pand voorzien van nieuwe goten en regenpijpen in stijl. Het monumentale pand voorzien van nieuwe goten en regenpijpen in stijl. Het monumentale pand voorzien van nieuwe goten en regenpijpen in stijl. Het monumentale pand voorzien van nieuwe goten en regenpijpen in stijl. Het monumentale pand voorzien van nieuwe goten en regenpijpen in stijl. Het monumentale pand voorzien van nieuwe goten en regenpijpen in stijl. Het monumentale pand voorzien van nieuwe goten en regenpijpen in stijl. Veel aandacht is ook besteed aan een verantwoorde uitvoering van de regenpijpen. Veel aandacht is ook besteed aan een verantwoorde uitvoering van de regenpijpen. Veel aandacht is ook besteed aan een verantwoorde uitvoering van de regenpijpen.