Zinkwerk bloemkozijn uitgevoerd in NOVA titaanzink

Bij een woning in Deurne hebben we het zinkwerk in een grote raampartij vervangen. Dit uitgebouwde kozijngedeelte (een z.g. bloemkozijn) is door ons voorzien van horizontale felsbanen NOVA titaanzink.

NOVA is procesmatig gepatineerd NedZink Titaanzink met een mat, subtiel geborsteld oppervlak in een natuurlijke grijze kleur.

Het gelijkmatig middengrijze oppervlak van NedZink NOVA ontstaat door een chemische oppervlaktebehandeling na het walsproces. De structuur en samenstelling van de normaliter door weersinvloeden natuurlijk gevormde patinalaag wordt gesimuleerd. De natuurlijke eigenschappen van het titaanzink blijven daarbij volledig behouden.

Wanneer de natuurlijke grijze tint vanaf het begin wordt gewenst, passen wij NOVA zink toe.

Hetzelfde NOVA titaanzink hebben we ook toegepast in de raamdorpels.
 

Het uitgebouwde kozijngedeelte (het bloemkozijn), voorzien van NOVA titaanzink. Het uitgebouwde kozijngedeelte (het bloemkozijn), voorzien van NOVA titaanzink. Het uitgebouwde kozijngedeelte (het bloemkozijn), voorzien van NOVA titaanzink. Ook de raamdorpels zijn uitgevoerd in NOVA titaanzink. Mooi uitgevoerde details zorgen voor de finishing touch. Mooi uitgevoerde details zorgen voor de finishing touch.